Dan Percussion - Førende leverandør af slagtøjsinstrumenter

 
   
 

Leverandør til symfoniorkestre, amatørorkestre og institutioner siden 1991

 
 

Bergerault Orff Instrumenter "On Wheels"

Bergerault har i mere end 70 år været blandt verdens førende producenter af Orff instrumenter. Dan Percussion har været forhandler af virksomhedens produkter siden 1991.

 

 

Instrumenter af høj kvalitet til undervisningsbrug

Kromatiske xylofoner "On Wheels" med stemte resonansrør, er den største nyskabelse i mange år indenfor Orff instrumenter. Bergerault "On Wheels" er højdejusterbare så de passer til både børn og voksne. "On Wheels" er yderst velegnede til musikundervisningen i musik- og folkeskolen og danner desuden en perfekt overgang til musikskolens slagtøjsundervisning.

 

Bergerault xylofoner

Alle "On Wheels" har aftagelige, overtonestemte brede taster i kvalitets rosewood og klangfulde stemte resonansrør. Alle "On Wheels" leveres med højdejusterbart og sammenklappeligt stel med låsbare hjul – Inkl. to køller.

 

   

PXSCH - Sopran kromatisk xylofon

 

PXACH - Alt kromatisk xylofon

 

PXBCH - Bas kromatisk xylofon

 

 

Bergerault metallofoner

Metallofonerne har aftagelige overtonestemte brede taster i aluminium og klangfulde stemte resonansrør. On Wheels metallofoner er som noget helt unikt udstyret med sustainpedal og leveres fuldt sammenklappelige og højdejusterbare med låsbare hjul. Inkl. to køller.

 

   

PMACH - Alt kromatisk metallofon

 

PMSCH - Sopran kromatisk metallofon

 

PMBCH - Bas kromatisk metallofon

 

 

   

 

 

 

Bergerault har siden etableringen i 1932 haft ry for produkter af høj kvalitet. Rosewood træet, som benyttes til xylofoner og marimbaer ligger på lager i mindst 6 år inden det tages i brug.